Kom ook genieten op de meren

Tussen de uitgestrekte weilanden, in een coulisselandschap in de Friese wouden vind je bij ons de ultieme plek voor rust en ontspanning.

Bij ons kun je genieten van alle gemakken en voorzieningen die je maar wenst. Zo hebben wij een prachtig nieuw sanitair, Kunt u elke dag vers eten uit de groentetuin/kas, genieten van verse eieren en een gezellig kampvuur voor in de avonduren.

Onze Camperplaatsen

We hebben 10 camperplaatsen die elk voorzien zijn van eigen stroomvoorziening, grasveldje, verharde standplaats en verlichting.
Alle plaatsen zijn op een natuurlijke wijze afgescheiden.

Camperplaats 1 t/m 10

Elke camperplaats is voorzien van een nummer. U mag zelf een plekje uitzoeken tenzij deze is gereserveerd.

Elke plaats is voorzien van een verharde ondergrond voor de camper en een grasveldje.
Elke camper heeft de beschikking tot een eigen stroomvoorziening.

Elke camperplaats is op een natuurlijke wijze afgescheiden van de andere camperplekken.

Groentetuin/kas

Elke ochtend kunt u genieten van verse eieren van onze kippen.

Laat je elke dag verrassen door de verse groenten uit de kas en groentetuin. Voel je vrij deze pakken wanneer ze klaar zijn om geoogst te worden.

Sanitair

Het sanitaire gebouw biedt u alle gemakken die u wenst. Het sanitair bevat douches/toiletten, washok, afwasmogelijkheden, en tegen betaling een wasmachine/droger.

Aan de achterkant van het gebouw bevind zich het informatiehok. Hier kun je informatie vinden van de omgeving, alle benodigde informatie rondom onze camperplaatsen en de incheckformulieren.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan

Wij hopen dat je een fantastische tijd bij ons mag beleven Op de Meren. Wij streven ernaar om je van alle gemakken en rust te voorzien. Mocht je opmerkingen, aanvullingen of tips hebben, laat het ons weten..

Wij runnen de camperplaats naast ons huidige werk en zullen dus niet altijd aanwezig zijn. We zullen 's avonds een ronde over het terrein doen om alle vragen te beantwoorden en kennis te maken. Mochten er eerder vragen zijn, dan kunt u ons altijd bellen.

Wij komen op afwisselende momenten op de camping om schoon te maken, onderhoud te plegen of een praatje te maken.

Een mooie impressie van ons terrein

Wij zijn trots op ons stekje. De dierenweide is nog volop in aanbouw, maar hopen dat u net als ons volop kan genieten van de rust en ruimte op ons terrein.

ervaringen van onze gasten

Wij streven naar comfort en gemak voor al onze gasten. Laat je weten wat je van je verblijf Op de Meren vond?
Wat een super plekje . alles nieuw aangelegd . mooie fiets en wandel routes door het coulisselandschap. De dierenweide naast de camperplek moet nog verder worden ingericht . Nieuwe sanitaire voorzieningen . en goed verzorgd .we hebben ondanks het iets slechtere weer .een prima weekend gehad .en komen zeker een keer terug . Liekle-Jan en Alie bedankt voor het ontvangst en het gaat jullie zeker lukken met deze nieuwe uitdaging .
Klus
Deze camping net gestart. wat een super plekje. gezellige gastvrouw, super ontvangst. en dan nog de schaapjes geitjes etc in de directe omgeving. Geweldige fiets omgeving en de burgumermar.
een super aanrader!!!
zelfs bij minder goed weer!!
MarFre
We hebben hier twee nachten gestaan. En wat hebben wij genoten. De eigenaren zo gastvrij en werkelijk alles is voor elkaar. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Echt een aanrader om te gaan staan met de camper. Een moestuin waar je gewoon uit mag pakken en verse eieren van de kippen. Te leuk . Er wordt ook nog een dierenweide aangelegd. Zo leuk . Groetjes Patrick en Gabrielle
P. Aikema
Wat een toppertje! Bedankt voor jullie gastvrijheid. S’morgens nog warm eitje van de kippen. Sla, komkommer en peterselie uit de moestuin. Super schoon sanitair. s’avonds bij het zitje een gezellig kampvuurtje aan. Schapen en geitjes in de wei. Fantastisch! Leuke wandel en fietsroutes. Aanrader museum “de Spitkeet” in Harkema. Er is een Boerderijwinkel met brood, zuivel, groenten en fruit op 6 min fietsafstand Rykswei 1, 9288CB Kootstertille.
CamperCorrie
Wereldreiziger
Stop maar met zoeken want dit is het wel hoor! gastvrije eigenaren, groentetuin, eitjes, prachtig sanitair, kortom een geweldige plek om te verblijven!
JacF

Blogs & nieuws

Wil je op de hoogte blijven en alle nieuwtjes als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de Socials.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • De meren 21, 9258 GM Jistrum
  • info@camperplaatsopdemeren.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Mogelijkheden

  • Enkele nacht
  • Meerdere nachten
  • Seizoensplek

Handige links

  • Privacy Policy
  • Algemene voorwaarden
©2024 Camperplaats op de Meren - Alle rechten voorbehouden