Even Voorstellen

.

Wie Zijn Wij

Wij zijn Liekele Jan en Alie Douma. Met onze 3 kinderen wonen wij op deze prachtige plek in Jistrum. In 2018 kochten we dit huis, gelegen tussen weilanden. Het hele huis moest gerenoveerd worden en plannen werden gemaakt voor de 1,5 hectare ruimte om het huis. Zo ontstonden de plannen voor het maken van een dierenweide en camperplaatsen. Met de dierenweide zijn we nog volop bezig.

Wij runnen deze camperplaatsen naast ons werk, en zullen niet altijd op het terrein te vinden zijn. Op afwisselende tijden zullen wij een ronde doen over het terrein voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden en een praatje.

Mocht u eerder vragen hebben kunt u ons altijd bellen.

Waarom Camperen op de Meren?

De rust en ruimte zorgt ervoor dat u heerlijk kunt onthaasten van de dagelijkse drukte. Voel je thuis bij ons.

Geniet dagelijks van de verse producten uit de groentetuin, kas en de verse eieren van onze kippen. Maak gebruik van de fietsroutes welke u kunt vinden in ons informatiehok,en kom gezellig borrelen bij het kampvuur in de avonduurtjes.

24/7 Oprijden

Je kunt 24/7 oprijden op ons terrein. Wij maken geen gebruik van slagbomen of pasjes. Voor de rust op de camping graag tussen 22.00 uur en 07.00 uur niet rijden.

100% Tevredenheidsgarantie

Laat je weten wat je van je verblijf bij ons Op de Meren vond? Wij streven ernaar dat elke gast een onvergetelijke tijd bij ons beleefd. Tips zijn altijd welkom!

Prachtige omgeving

Jistrum bevind zich in een coulissenlandschap in de Noardlike Fryske walden. Bij ons kun je genieten van prachtige fiets- en wandelroutes.

Een mooie impressie van ons terrein

Wij zijn trots op ons stekje. De dierenweide is nog volop in aanbouw, maar hopen dat u net als ons volop kan genieten van de rust en ruimte op ons terrein.

ervaringen van onze gasten

Wij streven naar comfort en gemak voor al onze gasten. Laat je weten wat je van je verblijf Op de Meren vond?
Wat een super plekje . alles nieuw aangelegd . mooie fiets en wandel routes door het coulisselandschap. De dierenweide naast de camperplek moet nog verder worden ingericht . Nieuwe sanitaire voorzieningen . en goed verzorgd .we hebben ondanks het iets slechtere weer .een prima weekend gehad .en komen zeker een keer terug . Liekle-Jan en Alie bedankt voor het ontvangst en het gaat jullie zeker lukken met deze nieuwe uitdaging .
Klus
Deze camping net gestart. wat een super plekje. gezellige gastvrouw, super ontvangst. en dan nog de schaapjes geitjes etc in de directe omgeving. Geweldige fiets omgeving en de burgumermar.
een super aanrader!!!
zelfs bij minder goed weer!!
MarFre
We hebben hier twee nachten gestaan. En wat hebben wij genoten. De eigenaren zo gastvrij en werkelijk alles is voor elkaar. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Echt een aanrader om te gaan staan met de camper. Een moestuin waar je gewoon uit mag pakken en verse eieren van de kippen. Te leuk . Er wordt ook nog een dierenweide aangelegd. Zo leuk . Groetjes Patrick en Gabrielle
P. Aikema
Wat een toppertje! Bedankt voor jullie gastvrijheid. S’morgens nog warm eitje van de kippen. Sla, komkommer en peterselie uit de moestuin. Super schoon sanitair. s’avonds bij het zitje een gezellig kampvuurtje aan. Schapen en geitjes in de wei. Fantastisch! Leuke wandel en fietsroutes. Aanrader museum “de Spitkeet” in Harkema. Er is een Boerderijwinkel met brood, zuivel, groenten en fruit op 6 min fietsafstand Rykswei 1, 9288CB Kootstertille.
CamperCorrie
Wereldreiziger
Stop maar met zoeken want dit is het wel hoor! gastvrije eigenaren, groentetuin, eitjes, prachtig sanitair, kortom een geweldige plek om te verblijven!
JacF

Blogs & nieuws

Wil je op de hoogte blijven en alle nieuwtjes als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de Socials.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • De meren 21, 9258 GM Jistrum
  • info@camperplaatsopdemeren.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Mogelijkheden

  • Enkele nacht
  • Meerdere nachten
  • Seizoensplek

Handige links

  • Privacy Policy
  • Algemene voorwaarden
©2024 Camperplaats op de Meren - Alle rechten voorbehouden