Het Einde van een Lang Traject: Onze Droom is Werkelijkheid Geworden

Na een intensieve periode van voorbereidingen, vergunningen en uitvoeringen is het eindelijk zover: ons langverwachte project is voltooid! Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om dit plan te realiseren, en het resultaat mag er zijn. Het was een uitdaging, maar dankzij de hulp van velen is het ons gelukt. In deze blog willen we graag een terugblik werpen op het proces en iedereen bedanken die ons geholpen heeft.

Een Jaar van Voorbereidingen

Het begon allemaal een jaar geleden. We wisten dat we een stevig plan nodig hadden om alles in goede banen te leiden. Dit betekende dat er veel voorbereidingen getroffen moesten worden, waaronder het aanvragen van de nodige vergunningen. Dit was een intensief en tijdrovend proces, maar uiteindelijk hadden we alles op orde om van start te gaan.

De Uitvoering: Regen en Harde Werkers

De uitvoering van het project duurde mede door de weersomstandigheden maar liefst acht maanden. Regen en wind hebben ons niet tegengehouden, hoewel het soms een flinke uitdaging was om door te gaan. Gelukkig konden we rekenen op een fantastisch team van professionals en vrijwilligers die ons door dik en dun hebben gesteund.

Dank aan Onze Helden

We willen graag onze diepe dankbaarheid uitspreken aan iedereen die ons op welke manier dan ook heeft geholpen. Zonder jullie hulp was dit nooit gelukt.

Wiebe Van Der Veen: Voor het berekenen en uitwerken van het plan.

KB Units Verkoop & Verhuur: Voor het maken van de sanitaire voorzieningen.

A. M. de Vries Installatie: Voor alle installatiewerkzaamheden.

Eelke Idsardi: Voor de kraanwerkzaamheden.

Jakob Hamstra en Wierd Sjoerd: Voor het timmerwerk.

Peter Leistra: Voor de beplanting.

Ruurd van Roozendaal: Voor de verhuur van kraan, minishovel en wals.

Bate Batema: Voor de dakbedekking.

WakkerMedia: Voor het bouwen van onze website.

Daarnaast willen we ook iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen. Jullie hulp en steun waren onmisbaar!

De Toekomst: Genieten van het Bereikte

Nu het project is afgerond, kijken we uit naar een periode van mooi weer en genieten van alles wat we samen hebben bereikt. Het was een lange weg, maar we zijn trots op het eindresultaat. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij en dat we samen kunnen genieten van dit prachtige project.

Nogmaals, dank aan iedereen die heeft bijgedragen. Op naar een zonnige toekomst! ☀️🍀

ervaringen van onze gasten

Wij streven naar comfort en gemak voor al onze gasten. Laat je weten wat je van je verblijf Op de Meren vond?
Wat een super plekje . alles nieuw aangelegd . mooie fiets en wandel routes door het coulisselandschap. De dierenweide naast de camperplek moet nog verder worden ingericht . Nieuwe sanitaire voorzieningen . en goed verzorgd .we hebben ondanks het iets slechtere weer .een prima weekend gehad .en komen zeker een keer terug . Liekle-Jan en Alie bedankt voor het ontvangst en het gaat jullie zeker lukken met deze nieuwe uitdaging .
Klus
Deze camping net gestart. wat een super plekje. gezellige gastvrouw, super ontvangst. en dan nog de schaapjes geitjes etc in de directe omgeving. Geweldige fiets omgeving en de burgumermar.
een super aanrader!!!
zelfs bij minder goed weer!!
MarFre
We hebben hier twee nachten gestaan. En wat hebben wij genoten. De eigenaren zo gastvrij en werkelijk alles is voor elkaar. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Echt een aanrader om te gaan staan met de camper. Een moestuin waar je gewoon uit mag pakken en verse eieren van de kippen. Te leuk . Er wordt ook nog een dierenweide aangelegd. Zo leuk . Groetjes Patrick en Gabrielle
P. Aikema
Wat een toppertje! Bedankt voor jullie gastvrijheid. S’morgens nog warm eitje van de kippen. Sla, komkommer en peterselie uit de moestuin. Super schoon sanitair. s’avonds bij het zitje een gezellig kampvuurtje aan. Schapen en geitjes in de wei. Fantastisch! Leuke wandel en fietsroutes. Aanrader museum “de Spitkeet” in Harkema. Er is een Boerderijwinkel met brood, zuivel, groenten en fruit op 6 min fietsafstand Rykswei 1, 9288CB Kootstertille.
CamperCorrie
Wereldreiziger
Stop maar met zoeken want dit is het wel hoor! gastvrije eigenaren, groentetuin, eitjes, prachtig sanitair, kortom een geweldige plek om te verblijven!
JacF

Blogs & nieuws

Wil je op de hoogte blijven en alle nieuwtjes als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de Socials.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • De meren 21, 9258 GM Jistrum
  • info@camperplaatsopdemeren.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Mogelijkheden

  • Enkele nacht
  • Meerdere nachten
  • Seizoensplek

Handige links

  • Privacy Policy
  • Algemene voorwaarden
©2024 Camperplaats op de Meren - Alle rechten voorbehouden